De digitala möjligheterna

Tack vare Internet så har de digitala möjligheterna blivit mycket större än vad de tidigare varit. Vi nyttjar nätet till så mycket idag och många gånger så kan det bli en belastning om det händer något med tekniken som gör att vi tappar vår uppkoppling under ett tag.

Ekonomiska förehavande

Vi betalar våra räkningar med hjälp av mobilen idag och mobilt bank id och använder oss då av 4G eller trådlösa nätverk. Det kanske behövs extra tillskott i kassan och vi kan leta upp bästa snabblån på nätet för att snabbt klara av vissa situationer. Vi kan lätt låta en person betala restaurangnotan och dela denna senare med swishbetalning mellan varandra. Mycket har underlättats tack vare den digitala tekniken. Vi kan direkt med mobilen och Apple Pay betala direkt med den utan att använda kontanter eller betalkort.

Nöjen och spel

Något som man också kan använda på det digitala nätet är nöjen och spel. Vi kan lätt fördriva tiden med allehanda spel online. Men också andra nöjen som att se på film och lyssna på musik. Det finns massor med radiokanaler som sänder via Internet och vi kan abonnera på musik via exempelvis Spotify. För en månadskostnad så kan vi obegränsat lyssna på nästintill all världens musik. Via streamingtjänster så kan vi titta på filmer och serier då det passar oss. Vi väljer våra tillfällen mycket enklare nu att titta på TV, film och serier.