Planera en kickoff för företaget

 

Det har blivit dags för kickoff. Ett helt nytt år har kommit och du vill ge dina anställda en bra start, men var ska du börja? Det behövs inte mycket inför en kickoff, en plats att vara på och något att göra är egentligen det enda. Men hur vet du vad alla kommer tycka om? Vilka saker bör du planera? I vårt blogginlägg får du lite tips inför er nästa kickoff.

Välj rätt plats

Först och främst bör du välja en lämplig plats. Ibland är den platsen inte nära så hur tänkte ni tar er dit? Är resan lång kan det vara bra att hitta de billigaste flygpriserna, Avionero har bra priser och kan vara ett tips om ni ska flyga. När platsen väl är vald har det blivit dags att hitta på något att göra, vilket vi ska ge dig mer tips om.

Saker att göra på en kickoff

Det absolut bästa du kan planera inför en kickoff är aktiviteter där alla måste hjälpas åt. Det kan antingen vara lagtävlingar där du delar in alla deltagarna i olika lag, eller gåtor där alla måste hjälpas åt för att komma fram till svaret. Det viktiga är att alla kan känna sig delaktiga och att ingen blir lämnad utanför. Kom ihåg att en kickoff ska vara rolig och inte utesluta någon.