För dig som e-handlare

Något som verkligen har utvecklats är handeln online. För dig som e-handlare har säkert gjort en magisk resa med ditt företag. Visst det kan vara kämpigt och det kan vara en hård konkurrens online också men för den som kämpar så kan det gå riktigt bra.

Nu utvecklas e-handeln snabbt och det senaste här i Sverige är online shopping. Detta innebär att du som e-handlare kan sända live på nätet och sälja dina produkter direkt till hugade spekulanter. För dig som vill veta mer kan läsa på nätet om fenomenet Live Shopping. Hos Showroom.shopping så kan du skapa din egna profilsida som du sänder ifrån. Länka till den från din egna sajt och dian sociala medier.

Hos Showroom så kan du även få hjälp med både produktion och teknik. Detta med Live Shopping är kanske det nästa steg du ska ta som e-handlare. Detta kan vara ett väldigt bra komplement till den dagliga handeln som sker i din webbutik. Du får fler intresserade av de produkter som du säljer och en ny kanal med nya tänkbara kunder som handlar av dig. Ge det ett försök och se vad det kan ge dig. Du har ju kvar din vanliga butik på nätet som du säljer från. Läs på om hur allt fungerar och ta dig en ordentlig funderare på om detta är vad som du ska satsa på framöver.