Ny och fräsch inredning

Det är väl klart att man ska ha splitterny och oanvänd inredning när företaget flyttar in i nya lokaler. Det kommer att göra alltsammans så roligt. För att få fatt i ny inredning så finns det ett bra utbud på nätet.

Synlighet

Det är extremt viktigt att satsa på synlighet. Det är det viktigaste. Att synas i reklam är kanske det första man tänker på, men företagets inredning är en del av reklamen. Hur du inreder förklarar och beskriver vad företaget står för. Företagets egenskaper som du vill lyfta fram speglas i de material och möbler du valt.

Inredningens stil speglar företaget

När du/ni har beslutat vilken stil och policy företaget ska bli känt för så gäller det att hitta ett sätt att uttrycka det på så att kunden kan se och förstå det. Man kan säga att det handlar om att hitta ett sätt att spegla företagets själ och anda genom färger, textilier, möbler, belysning, växter, tavlor och klädsel. Men mer än något annat gäller det att också hålla en personlig stil i mötet med kunderna som speglar företagets kultur och anda. Inredning är således inte bara hårda saker utan även de mjuka värdena som kommer fram i kontakten människor emellan.