Få hjälp med företagets live streaming

Streaming har nu blivit mycket efterfrågad framför allt på grund av Coronapandemin. Det handlar framför allt om zoommöten där de olika deltagarna kan se varandra genom att de streamas ut i ett konferenssystem. Det är ganska tekniskt avancerat och det är inte säkert att kompetensen finns just hos ditt företag. Då gäller det att finna hjälp, och hjälp finns att få. Klicka här för mer information.

Vad är streaming?

Vad är det för skillnad på streaming och nedladdning. Nedladdning innebär att du hämtar en fil På nätet och behåller den på din dator. Oftast är nedladdning otillåtet och olagligt. Streaming betyder att du tittar på något eller lyssnar i realtid och när du sett eller lyssnat färdigt så har du ingenting kvar och den filen på din dator.

Lagliga streamingtjänster

Det vanligaste gratis streamingtjänsterna i Sverige för närvarande är SVT Play och TV4 play. Därutöver finns YouTube som kanske inte är en äkta streamingtjänst då du själv kan ladda upp material till denna plattform. Därutöver finns betaltjänster som Netflix, HBO Nordic, Viaplay samt Cmore. Om du väljer att titta på en olaglig streamingtjänst ska du känna till att de annonsintäkter den tjänsten får går till organiserad brottslighet och finansierar därför exempelvis narkotikahandel.