Moderna innovationer – Parans tyglar solen

Vår viktigaste stjärna är solen. Utan den skulle växter inte finnas och världen befinna sig i ett ständigt mörker. Det skulle inte finnas liv på vår planet. För oss som bor här uppe i norr är det lätt att förstå solens betydelse när ljuset och värmen som kommer med våren tränger bort kylan och mörkret. Då är det många som blommar ut och hellre lapar sol än sitter instängda på ett kontor. Tyvärr är det inte alltid möjligt. Trots att solens livgivande strålar lockar dig att gå ut kräver ditt arbete att du förblir i din mörka vrå.

Nu kommer solen istället till dig

En ny innovation ändrar på möjligheten att uppleva solens stärkande kraft även om du måste sitta inne. Genom avancerad fiberoptik leds strålarna även till de mörkaste källarutrymmen. Du kan alltså fortsätta jobba och ändå njuta av solen. Klicka här för mer information.

Nya oanade möjligheter

Parans innovation ger oanade möjligheter att utnyttja en byggnad på ett helt annat sätt. Plötsligt kan ett rum få en ny funktion. Det som tidigare varit undanskymda skrymslen kan nu bli ljusa arbetsplatser. Du får solljus även i ett rum utan fönster. Det är innebär unika möjligheter för ett bättre inomhusklimat. Enligt experter visar innovationen på betydelsen av naturligt ljus i arbetsmiljön